Van Leeuwen Verwarming B.V.

Bent u op zoek naar een flexibel en deskundig installatiebedrijf? Van Leeuwen Verwarming staat voor u klaar met een uitgebreid portfolio! U kunt op ons rekenen voor de installatie en het onderhouden van gasverbruikstoestellen, de plaatsing van centrale verwarmingsinstallaties en het aanleggen van gas- en waterleidingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor innovatieve ventilatiesystemen, airconditioning en duurzame energieoplossingen.

Wat maakt Van Leeuwen Verwarming zo bijzonder? We werken met een technisch onderlegd team en hechten veel waarde aan onze service. Onze installateurs kunnen snel schakelen en zijn in staat om u vaak dezelfde dag nog te helpen. Bovendien hebben wij volop aandacht voor al onze contacten. We werken nauw samen met betrouwbare fabrikanten en samenwerkingspartners, zodat wij u altijd van de beste oplossingen kunnen voorzien.

Van Leeuwen Over ons

Historie en ontwikkeling

Van Leeuwen Verwarming is in 1985 begonnen als eenmansbedrijf. Vanaf de opstart zijn we al snel uitgegroeid tot een specialistisch installatiebedrijf, gericht op het onderhoud en de installatie van centrale verwarmingsinstallaties en het aanleggen van gas- en waterleidingen. We zijn gestart met particuliere klanten, maar we mochten al snel woningbouwverenigingen, makelaars, de overheid en het bedrijfsleven tot onze klantenkring rekenen.

Voor deze zakelijke klanten hebben we ons gespecialiseerd in het vervangen van cv-ketels in flatgebouwen. Na het opstellen van een energiebesparingsplan vervangen we verouderde ketels door meerdere compacte en moderne hr-ketels. Dit gaat gepaard met een degelijk onderhoudsplan. Zo kunnen deze installaties nog jarenlang naar tevredenheid functioneren! Naast deze werkzaamheden controleren en onderhouden we grote collectieve watersystemen. Denk hierbij aan (huis)installaties en stadsverwarming.

Naast verwarming is ook het koelen van ruimtes belangrijker geworden. Zowel bedrijven als particulieren kiezen steeds vaker voor de implementatie van moderne aircosystemen.

Zo is Van Leeuwen Verwarming uitgegroeid tot een partij die kan voorzien in alles op het gebied van verwarmen, koelen en ventilatie voor beide markten. Ook onze storingsdienst is daarbij sterk ontwikkeld. Onze installateurs staan 24/7 klaar om storingen bij onze klanten snel op te lossen.

Na de sterke groei is in 2000 besloten om zelf een nieuw, modern en goed uitgerust pand te bouwen op het industrieterrein Maaldrift in Wassenaar. Dit pand is in 2002 opgeleverd en in gebruik genomen. Het jaar 2002 is ook het jaar waarin Erik-Jan van Leeuwen het bedrijf van zijn vader Nico van Leeuwen sr. heeft overgenomen. Met de nieuwe generatie aan het roer blijft Van Leeuwen Verwarming zich strak richten op alle nieuwe ontwikkelingen in de vakgebieden.

Vandaag de dag telt Van Leeuwen Verwarming B.V. 11 ervaren medewerkers en zijn we een gezonde onderneming met veel tevreden klanten. We kijken met trots terug op het verleden en hebben alle vertrouwen in onze toekomst.

Kies Van Leeuwen

Of u nu op zoek bent naar duurzame energieoplossingen, betrouwbare verwarmingsinstallaties of ventilatie en verkoeling, Van Leeuwen Verwarming biedt uitkomst! Wij voorzien zowel particulieren als de zakelijke markt van passende oplossingen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Van Leeuwen Verwarming is gevestigd aan de Marineweg 17 in Wassenaar.

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.