Verwarming


Op het gebied van verwarming biedt Van Leeuwen Verwarming B.V. in Wassenaar en omstreken diverse diensten aan:

Cv-ketel installatie

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel, of is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Van Leeuwen Verwarming B.V. staat voor u klaar met een uitstekende service. Wij helpen u graag bij het maken van de keuze. Dankzij ons deskundige advies weet u zeker dat u een cv-ketel kiest die perfect past bij uw woonsituatie. Ons flexibele team kan snel schakelen, zodat u er zo snel mogelijk weer heerlijk warm bij zit!

Cv-ketel: storingen en onderhoud

Heeft u last van een storing? Wij begrijpen dat dat vervelend is. Daarom zorgen onze installateurs ervoor dat u snel weer kunt genieten van optimaal wooncomfort. Geen storing gaat ons te ver. Van Leeuwen Verwarming B.V. helpt u dezelfde dag nog uit de brand. Direct hulp nodig? Neem nu contact met ons op.

Kan uw cv-ketel wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Kijk dan eens bij service & onderhoud voor onze mogelijkheden.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Genieten van constante, comfortabele warmte in huis zonder zichtbare radiatoren? Kies dan voor vloerverwarming. Van Leeuwen Verwarming B.V. verzorgt voor u de installatie van A tot Z. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud en spoelen zijn wij uw aangewezen partij! Overweegt u vloerverwarming voor uw woning? Wij adviseren u graag!

Blokverwarming

Van Leeuwen Verwarming B.V. regelt de renovatie, het onderhoud en vervanging van ketels in flatgebouwen en appartementencomplexen. Tegenwoordig wordt de blokverwarming met verouderde cv-ketels vaak vervangen door individuele HR combi cv-ketels. Zo kan de bewoner zelf zijn stookgedrag bepalen.

Kamerthermostaat

Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf, installatie en inregeling van diverse kamerthermostaten. U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen, van eenvoudige instelbare kamerthermostaten tot luxere programmeerbare thermostaten. Met de echte topmodellen is het zelfs mogelijk om in iedere ruimte apart de temperatuur te regelen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.