Duurzame energie

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt met onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen? Van Leeuwen Verwarming B.V. is uw duurzame installateur! Dankzij goede contacten met fabrikanten hebben wij alle kennis in huis om u op deskundige wijze verder te helpen.

Duurzame energie

De mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om duurzame energie op te wekken. Welke mogelijkheid het beste bij u past is afhankelijk van uw woonsituatie en natuurlijk uw persoonlijke wensen en behoeften. Wie zonne-energie wil benutten kan ervoor kiezen om zonnepanelen in te zetten. Daarmee wekt u uw eigen duurzame stroom op en bespaart u fors op uw energierekening. Uw water kunt u verwarmen met een zonneboiler en dat scheelt weer op de verwarmingskosten van het water.

Ook energie uit aardwarmte vormt een belangrijke duurzame bron, waarmee u flink kunt besparen. Met een warmtepomp bespaart u op termijn aanzienlijk op de energiekosten. Geniet in de winter van warmte en comfort, en in de zomer koelt het systeem uw woning juist weer heerlijk af.

Duurzame energie & Van Leeuwen

Met onze expertise zorgen wij voor een groenere aarde. Benut de energie van de zon met zonnepanelen of zonneboilers, of maak gebruik van aardwarmte dankzij een milieuvriendelijke warmtepomp. Ook kunt u ervoor kiezen om uw woning duurzamer te verwarmen met Lage Temperatuur Verwarming. Liever eerst nog een kleine stap maken? Uw cv-ketel inregelen kan al schelen in de stookkosten en CO2-uitstoot.

Benieuwd welke milieuvriendelijke mogelijkheden van Van Leeuwen Verwarming B.V. het beste bij uw woonsituatie passen? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.


Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.