Warmtepompen


Maak gebruik van een onuitputtelijke duurzame energiebron en bespaar flink op uw maandlasten. Hoe? Met een warmtepomp! Geniet het hele jaar door van een comfortabel woonklimaat terwijl u blijvend bespaart op uw energierekening. Met een warmtepomp installatie van Van Leeuwen Verwarming B.V. doet u een milieuvriendelijke investering die zeker loont.   

Bij Van Leeuwen B.V. werken we nauw samen met een betrouwbare fabrikant. Door deze samenwerking bundelen we onze krachten. Zo kunnen wij u voorzien van het beste advies en zorgen voor een vakkundige installatie. Dankzij de goede contacten kunnen we snel schakelen om u in uw behoeften te voorzien.

Van Leeuwen Warmtepomp

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruikt van duurzame energiebronnen zoals de lucht en de bodem. De pomp gebruikt de aardwarmte rondom de woning om uw huis te verwarmen of zelfs te koelen in de zomer.  Dit doet het systeem door middel van condenseren, expanderen, verdampen en comprimeren. De energie die vrijkomt zet de warmtepomp in om uw woning lekker op temperatuur te krijgen.

Het rendement van een warmtepomp ligt hoog omdat er weinig elektrische energie voor nodig is. Een goed functionerende cv-ketel behaalt 100% rendement, een warmtepomp kan wel tussen de 300 en 500% rendement behalen. Het installeren van een  warmtepomp zorgt daarom voor een efficiënte en duurzame methode om energie op te wekken.

De voordelen

Een warmtepomp installatie van Van Leeuwen Verwarming B.V. biedt diverse voordelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen van een warmtepomp voor u op rij:

  • Slechts één systeem nodig voor verwarming, koeling en warm tapwater
  • Geen gasaansluiting nodig
  • Een positief effect op het energielabel van uw woning
  • Een hoog rendement tussen 300 en 500%
  • Minder elektriciteit nodig
  • Aanzienlijk lagere CO2 uitstoot

Bent u al enthousiast? Of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van een warmtepomp? U kunt bij ons terecht voor een passend advies of een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen u snel verder.

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.