Airconditioning


Een goed airconditioning systeem is tegenwoordig onmisbaar, zowel op de werkplek als thuis. Tropische temperaturen komen de laatste jaren steeds vaker voor in Nederland; daardoor is de aanschaf van een goede airco zeker geen overbodige luxe meer! Van Leeuwen Verwarming B.V. biedt airconditioning installaties aan voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Airconditioning

Airco voor particulieren

U wilt het hele jaar door comfortabel kunnen verblijven en slapen in uw huis, ongeacht de buitentemperatuur. Met een airco houdt u het hoofd koel, zelfs op de warmste dagen. Bovendien profiteert u met een airco van meer dan alleen koelte: het systeem filtert gelijk de lucht en houdt de luchtvochtigheid op peil.

En de montage? Die is super eenvoudig. Onze installateurs plaatsen binnen één dag al uw airconditioning systeem, zonder noemenswaardig hak- en breekwerk. Daarbij bieden wij u diverse wandmodellen aan, van een standaardmodel tot een heus designmodel. Zo is er voor iedere interieurwens en inrichting een passende airco te vinden. Wacht dus niet langer en geniet vandaag nog van een heerlijk woonklimaat!

Van Leeuwen Verwarming B.V. is specialist op het gebied van water- verwarming- en koeltechniek. Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste oplossing voor uw woning.

Airconditioning systemen voor de zakelijke markt

Op uw bedrijf wenst u natuurlijk een prettig werkklimaat, zowel voor uzelf als uw medewerkers. Airconditioning heeft een positieve invloed op de prestaties en zorgt ervoor dat medewerkers fris blijven, iedere dag weer. Naast de verkoelende werking zuiveren deze systemen de lucht en houden ze de luchtvochtigheid op peil. Wilt u ook een optimaal werkklimaat creëren? Kies dan voor een airconditioning en ventilatie systemen van Van Leeuwen Verwarming B.V.

Ook voor VVE beheer, makelaars en beleggers staan wij klaar met optimale koeloplossingen. Voor elke locatie bieden wij passende systemen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van airconditioning in uw pand of woning? Neem voor verdere informatie contact op met Van Leeuwen Verwarming B.V.

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.