Lagetemperatuurverwarming


Lagetemperatuurverwarming, ofwel LTV, verwarmt uw woning op een energiezuinige manier. Een duurzame oplossing die ook nog eens gunstig is voor uw portemonnee! Een normale centrale verwarming heeft aanvoertemperaturen tot wel 80 graden nodig. Met lagetemperatuurverwarming haalt u het beste resultaat al met temperaturen tussen 25 en 55 graden Celsius. Ook energiezuinig verwarmen met LTV? Dan is Van Leeuwen Verwarming uit Wassenaar dé aangewezen installateur voor u!

Van Leeuwen Verwarming staat voor u klaar met een uitstekende service. We kunnen snel schakelen om uw wensen en behoeften te vertalen naar de juiste persoonlijke aanpak. Zo vinden wij altijd een passende LTV installatie voor uw woning. Naast onze expertise op het gebied van duurzaam verwarmen zijn wij ook uw aangewezen partij voor waterinstallaties en koeltechniek.

De voordelen van LTV

De voordelen voor u op een rij. Met LTV:

  • Verwarmt u uw huis constanter en gelijkmatiger
  • Behaalt uw cv-ketel een hoger rendement
  • Is er minder gas nodig om uw woning te verwarmen
  • Verwarmt u energiezuinig en voordelig
  • Kunt u uw thermostaat 2 graden lager instellen en toch hetzelfde comfort ervaren

Van Leeuwen Verwarming helpt

Wilt u ook gebruik maken van lagetemperatuurverwarming? Van Leeuwen staat voor u klaar met een volledig team van deskundige installateurs. Wij kunnen u helpen met de installatie van het LVT systeem en bijbehorende benodigdheden als LT-radiatoren of vloer- en wandverwarming. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een offerte op maat.

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.