Onderhoud en service

Service en onderhoud

Op uw cv-ketel wilt u altijd kunnen vertrouwen. Vooral in de winter maar ook in de zomer! Daarom raden wij jaarlijks onderhoud aan.

Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden wij voordelige serviceabonnementen aan, van onderhoud tot volledige servicepakketten. Gunstig: u betaalt bij deze serviceabonnementen geen voorrijkosten. Bij volledige servicepakketten verhelpen wij storingen zelfs helemaal gratis!

Daarom kiest u voor jaarlijks onderhoud:

  • Hogere veiligheid
  • Minder kans op storingen
  • Voorkom hoge reparatiekosten
  • Langere levensduur voor de installatie
  • Hoger rendement: verwarm uw woning efficiĆ«nter!

Veiligheid

Het is fijn om er warm bij te zitten maar de veiligheid van uw cv-ketel is ook belangrijk! Jaarlijks onderhoud van uw cv-installatie verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt jaarlijks onderhoud daarom aan en sommige verzekeringen eisen dit zelfs.

Minder kans op storingen

Niemand zit te wachten op vervelende storingen. Hoe voorkomt u dat u onverwachts in de kou komt te zitten? Kies voor jaarlijks onderhoud om problemen op tijd te voorkomen. Zo blijft u er gegarandeerd heerlijk warm bij zitten, het hele jaar door.

Voorkom hoge reparatiekosten

Met jaarlijks onderhoud houdt u uw installatie in topconditie. En dat scheelt: u vermijdt zo dure vervangingen en de arbeidskosten die komen kijken bij het oplossen van een storing. Zo houdt u weer geld over en hoeft u niet te schrikken van onverwachte hoge rekeningen.

Langere levensduur van de installatie

Bent u zuinig op uw voorzieningen en wilt u hier het liefst zo lang mogelijk mee vooruit kunnen? Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel zorgt ervoor dat de installatie langer in goede staat blijft. Zo blijft u genieten van comfort en stelt u de aanschaf van een nieuwe installatie zo ver mogelijk uit.

Hoger rendement

Wist u dat u het rendement van uw cv-ketel met 25% kunt verhogen? Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie hier optimaal voor ingesteld. En die rendementsverhoging ziet u weer terug als een mooie verlaging van uw energierekening!

Kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van service en onderhoud? Neem nu contact met ons op.

Cookie melding

U ontvangt deze melding omdat wij continue opzoek zijn naar verbeteringen, derhalve meten wij uw gedrag op onze website.